Een echte Ferrari heb ik niet en dat zal ook nooit gebeuren omdat ik weinig heb met auto’s. Maar met een man en 2 jongens in huis is auto’s een onderwerp dat regelmatig voorbijkomt.

Afgelopen week reed ik in mijn Toyota Starlet uit 1997 en bedacht me dat de auto al bijna 21 jaar oud is. Nog steeds rijdt hij lekker en heeft me nog nooit laten staan. 2 keer per jaar gaat hij naar de garage voor onderhoud en regelmatig verwennen we hem met een litertje olie en af en toe heeft hij een rammeltje, maar bij de garage is dat snel verholpen.

Deze auto heb ik begin 2012 gekocht voor 1400 euro. Ik had een auto nodig en was gelijk verliefd op het rode bakkie. Nooit verwacht dat ik er zolang plezier van zou hebben en ondertussen staat er al ruim 250.000 km op de teller.

Ja, we hebben hem al heel wat namen gegeven, de afgelopen jaren.

  • Het rode gevaarte
  • Het rode monster
  • De rode Ferrari
  • Ons race bakkie
  • De oude auto

Maar hij is betrouwbaar en heeft mij al die jaren ontzorgt om van A naar B te komen.

Bij ondernemen gaat het er ook om dat je betrouwbaar bent. Dat klanten het gevoel hebben dat ze bij jou in goede handen zijn. Als Virtueel Assistent ben je een rustpunt voor ondernemers en ontzorgt ze bij de ondernemersreis.

Ben jij ondernemer en wil je ook ontzorgt worden bij het ondernemen laten we dan een Skypegesprek plannen om kennis te maken en te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.

Ik werk samen met een team van VA’s, die ieder haar eigen specialiteiten hebben. Onze expertise is groot en we kunnen jou op veel gebieden ontzorgen.

Een VA voor elke klus!

Samen op weg naar meer succes!