Soep

Alles loopt in de soep.
(Alles gaat verkeerd.)

De soep wordt nooit zo heet gegeten als hij wordt opgediend.
(Alles lijkt erger dan het is.)

Het is niet veel soeps.
(Het is niet veel bijzonders)

Alle drie spreekwoorden kom je wel eens tegen als ondernemer, maar eigenlijk wil je het natuurlijk niet in deze betekenis.
Ik geniet ook liever van een heerlijke kom verse soep!

Ik ben opgegroeid met soep. Elk weekend stond er een pan soep te pruttelen op het gas. En als we bij mijn opa en oma gingen eten begonnen we altijd met heerlijke soep. Mooie herinneringen van vroeger die ik nooit vergeet.
Deze gewoonte heb ik overgenomen en bijna elk weekend staat hier de soep te pruttelen. Soms een combinatie van verse ingrediënten en een pakje, maar vaak allemaal verse ingrediënten. Dankzij de volkstuin van mijn ouders gebruik ik de verste groenten.
Maar wat is nu het geheim van lekkere soep?
Verse spullen en de tijd nemen. Mij lukt het niet om een kleine pan soep te koken, dus vaak gaat mijn soep de buurt door en genieten anderen ook van mijn soep.

Waarom schrijf ik over soep, vragen jullie je nu natuurlijk af.

In deze drukke tijd, waarin we 24/7 worden geleefd gaan we maar door. Als ondernemer heb je altijd nog taken te doen. Je to do lijst is nooit klaar. De druk is hoog en je wilt nog zoveel bereiken maar je komt tijd te kort. Neem regelmatig de tijd om te ontspannen en leer om los te laten. Je hoeft niet alles alleen te doen en samen bereik je meer.
Een Virtueel Assistent is er voor jou en ik vertel je er graag meer over in mijn e-book: “Why a VA”

En geniet ook eens van een kom verse soep en creëer hiermee een rustmoment voor jezelf.

Het gevoel van “alles loopt in de soep: heeft elke ondernemer weleens. VA Goed Geregeld denkt graag me je mee om dit op te lossen of te voorkomen.