Liggend in de tuin en genietend van de zon denk ik ook “time flies….”.

1 juli 2018 is een moment om stil te staan bij het eerste halfjaar van 2018. Wat gaat de tijd toch snel. Het derde kwartaal van 2017 was het idee geboren om te gaan starten als VA en heb ik mijn bedrijf VA Goed Geregeld ingeschreven bij de KvK. Dat kwartaal heb ik de opleiding “start als VA in drie maanden” afgerond. Wat was het spannend eind december 2017. Mijn website en de Facebookpagina gingen online. De tijd brak aan om op zoek gaan naar klanten. Het was een mooi en leerzaam halfjaar met veel mooie maar soms ook minder mooie momenten.

Waar ik van genoten heb is dat ik zoveel nieuwe mensen heb leren kennen en de mooie gesprekken met ondernemers. Op een netwerkbijeenkomst of tijdens een kop koffie om samen eens te sparren. De eerste klant in februari was een feestje waard. Ik krijg nog steeds complimenten over mijn online zichtbaarheid, de website en mijn manier van communiceren. Er zijn ondernemers die speciaal mij benaderen om eens te sparren over ondernemen en zichtbaarheid.

Ook was het voor mij spannend en een leerzame les toen ik de samenwerking met een klant heb moeten beëindigen wegens niet nakomen van de afspraken. Het is niet leuk om je als VA volledig in te zetten en de klant te ondersteunen, maar dat dit eenrichtingsverkeer blijkt te zijn.

Er zijn meer klanten gekomen de afgelopen maanden en ik geniet dagelijks van de werkzaamheden. Enkele reacties van klanten zijn:

  • Het is even wennen een VA, maar het geeft mij nu na een paar dagen al rust.
  • Bedankt voor je aanwezigheid en hulp tijdens ons evenement.
  • Wauw, je bent echt goed.

Het eerste halfjaar van 2018 is voor mij een bevestiging dat ik de juiste beslissing heb genomen waardoor ik vol energie en met een goed gevoel het tweede halfjaar inga. Ik vind het belangrijk om mijzelf verder te ontwikkelen. Door de successen van het eerste halfjaar heb ik de mogelijkheid om in september te starten met de opleiding tot VA Business Expert. Ik ga mijzelf ontwikkelen tot een High Level VA-player en ben er helemaal klaar voor.

Ambitieuze en drukke ondernemers dit is een unieke kans voor jou!

Ik duik met mijn opleiding de diepte in op het vlak van online marketing, social media, communicatie, sales, financiën, business strategieën en projectmanagement.

Ik grijp samen met jou nieuwe kansen door opgedane kennis direct toe te passen.

We gaan samen voor bedrijfsgroei, betere resultaten en rust tijdens de ondernemersreis.

Het resultaat voor jou is:

  • Met je onderneming naar “the next Level”;
  • Een gelijkwaardige sparringpartner die je in alles ondersteunt;
  • Tijd besparen door niet alles zelf te moeten uitzoeken maar een VA die je hierbij helpt;
  • Jezelf krachtiger en zelfverzekerder in de markt zetten door rust en stabiliteit te hebben tijdens het ondernemen;
  • Overzicht in je bedrijf en een korte “to do” lijst
  • Je hoogwaardig kunnen onderscheiden van anderen.

Ik gun jou dit ook als ondernemer en ga graag de samenwerking met je aan. Neem contact op om eens vrijblijvend te sparren.

Voor nu wens ik je veel mooie zomerse momenten, die pak ikzelf ook. Door mijn successen heb ik in juli een weekendje Noordwijk met mijn man kunnen plannen en in augustus gaan we 10 dagen naar Kos met ons gezin.