Werken als VA is saai!

Het werken als Virtueel Assistent vanuit huis is toch saai, je zit de hele dag alleen achter de computer en spreekt niemand.

De afgelopen tijd heb ik weleens deze opmerking gekregen.

Ik vertel jullie graag dat dit absoluut niet zo is. Ik werk nog geen jaar als VA en het heeft mijn leven enorm verreikt en het is geen moment saai geweest.

Netwerken

Als VA ga je netwerken en naar netwerkbijeenkomsten. Daar leer je een hoop nieuwe mensen kennen. Dit levert mooie gesprekken op en ook nieuwe klanten.

Social media

Als VA ben je online actief en voeg je mensen toe aan je netwerk op onder andere Facebook, Twitter en LinkedIn. Ik ben het meest actief op LinkedIn en heb daar mooie contacten opgedaan.

In gesprek

Ik heb ook al mooie gesprekken gehad. Het is fijn als je door een Skypegesprek of live een bakje koffie te drinken al iets moois kan betekenen voor een ondernemer. En zelf heb ik ook al veel geleerd van deze gesprekken.

Klanten

Daarnaast heb je je klanten waar je het voor doet. Regelmatig heb je daar contact mee live of via Skype. En je voert de taken uit voor je klanten waardoor je ook regelmatig met externe partijen contact hebt.

Als je dan thuis zit te werken voor een klant wordt je niet afgeleid en heb je de focus op je taken voor de klant. Je werkt efficiënt, nauwkeurig en levert het werk goed af.

Werken als VA is niet saai!

Werken als VA is inspirerend, waardevol en nooit saai.

Wat geniet ik overal van en het is zo mooi als iemand tevreden is en meer rust ervaart bij het ondernemen.

Kopje koffie? Virtueel of live

Wil jij vrijblijvend een bak koffie/thee drinken live of via Skype om eens te sparren. Neem dan contact op, ik geef je graag een uur van mijn tijd.

Ik zoek

Daarnaast ben ik op zoek naar ondernemers die op het moment geen overzicht hebben, een lange actielijst en overal iets opschrijven wat ze moeten doen. Ik heb iets moois voor jullie, een eerste stap naar meer overzicht. Ik vertel er graag meer over in een persoonlijke e-mail.

Samen bereik je meer.

Slim ondernemen is gericht zaken uitbesteden.

Samen op weg naar meer succes.