Planner en Uitvoerder voor ondernemers

Bij een project in de bouw kennen we allemaal de planner en de uitvoerder.

Het project is bedacht en dan komt de planner/werkvoorbereider in beeld die alles gaat regelen, zorgt dat de juiste materialen worden besteld en de juiste mensen worden benaderd en worden ingepland wanneer het nodig is. De planner kan niet alles alleen en zet andere mensen in waar het nodig is.

De voorbereiding is gedaan en dan kan gestart worden met de bouw. De uitvoerder komt in actie. Hij houdt overzicht over het project met een helikopterview en neemt op tijd de acties naar de volgende stap in het project. Als het iets anders loopt dan gepland zorgt hij voor bijsturing en zet de nodige acties uit. De uitvoerder is er niet vies van om zelf ook de handjes uit de mouwen te steken.

Samen, met elkaar bereiken zij het doel.

Bij ondernemen werkt het eigenlijk net zo. Je hebt een ondernemersdroom en een doel dat je wilt bereiken. Je droom verwezenlijken kun je niet alleen en het mooie idee wat je hebt blijft in de kast liggen omdat je al druk bent met je bedrijf en niet de tijd en rust hebt om je droom uit te werken.

VA Goed Geregeld zet graag een bouwhelm op en trekt het groeiplan voor jouw succes uit de kast.

Als planner en werkvoorbereider ga ik praktisch met je aan de slag. We brengen je plan in beeld en bekijken wat er allemaal voor nodig is om een succes te maken van jouw plan. Na een goede voorbereiding is het tijd om te knallen en met de uitvoering te starten.

Als uitvoerder hou ik overzicht en zorg dat alle acties op tijd worden uitgevoerd. Ik schakel de juiste partijen in op het moment dat het nodig is. Soms loopt het anders dan gepland en is het nodig dat ik zorg voor bijsturing.

Tijdrovende klusjes!

Bij ondernemen en dromen realiseren komt veel kijken. Jij wilt dingen doen waarom je ondernemer bent geworden en waar je goed in bent.
Tijdrovende klusjes waar jij tegenop ziet zoals je e-mail in de gaten houden, berichten maken en plaatsen op social media of je website, planning van je dagelijks werk en nog meer kan ik tijdens onze samenwerking ook van je overnemen.

Samen bereiken we het doel: het realiseren van jouw groeiplan.

VA Goed Geregeld
Klaar voor succes