Mijn hart bonsde in mijn keel en ik dacht een seconde “wat als de bank valt”…

Nooitgedacht dat ik een halfuur na aankomst op de locatie 4 meter hoog op een steiger stond. Samen met een aantal sterke mannen om een zware bank op een vide te krijgen. Ik stond verbaasd van mijn eigen kracht. Maar mijn hart bonsde wel in mijn keel en een seconde dacht ik “Wat als de bank valt”. Maar met elkaar waren we een team en ik was blij toen de bank op zijn plek stond.

Recent was ik eventmanager op een trouwbeurs. Deze beurs was georganiseerd door een klant van mij. Tijdens het opbouwen van de beurs en de twee beursdagen was ik aanwezig

Sweet memories kwamen naar boven…

Mijn vader heeft vroeger als projectleider in de standbouw gewerkt en nu liep ik met een plattegrond rond om alles op zijn plek te krijgen en iedereen instructies te geven. Vroeger ging ik wel eens mee met mijn vader en als kind heb ik genoten. Heerlijk rondlopen op de beurs helpen met al die stoere mannen en kleine klusjes doen. Het mooiste was een speelgoedbeurs in Frankrijk in een trein en als ik de foto’s bekijk voel ik nog steeds opwinding die ik toen had als puber.

Nu stond ik hetzelfde werk als mijn vader te doen. Wat voelde ik een respect voor mijn vader en al die harde werkers. Het is keihard werken op de beurvloer.

Anders dan normaal…

Het waren eens andere dagen dan normaal, waar ik voor een groot gedeelte achter mijn computer zit. Ik heb met spullen en tafels lopen sjouwen, het leek wel een complete verhuizing. Zorgen dat elke standhouder op de juiste plek kwam en de nodige materialen kreeg. Tussendoor snel in de auto stappen om nog een ontbrekend iets te halen.

Maar het was zo mooi om de ruimte te zien opknappen en dat op het moment dat de beurs openging de locatie was omgetoverd tot prachtige sfeervolle locatie. De klant had er echt een feestje van gemaakt. Ik heb genoten en wat was het leuk om al die bruidsparen vol enthousiasme te zien rondlopen. Een pittige klus die met succes is afgerond met hulp van een enthousiast team.

Zooo gaaafff…

En het mooiste was toch om in de Lamborghini te zitten en te ervaren hoe het voelt om in een gave en dure auto te zitten.

Mijn boodschap…

Als ondernemer heb je een plan en een doel, je wilt van A naar B.  Maar het is geen rechte lijn om van A naar B te komen. Het doel ga je bereiken door te starten met het uitvoeren van je plan, maar blijf scherp en kijk regelmatig hoe het gaat. Regelmatig moet je het plan bijstellen om je doel te bereiken.

Blijf niet tobben en stop niet met je plan als het tegenzit. Ondernemen doe je samen en kijk om je heen welke mensen je nodig hebt om jouw plan tot een succes te maken.

Ondernemen doe je samen en samen ga je op weg naar meer succes.

Hulp nodig: maak kennis met het bouwteam van VA Goed Geregeld, de bouwstenen voor jouw succes!