Ik riep altijd zo makkelijk naar andere ondernemers, taken die je zelf goed kan en leuk vindt moet je blijven doen en al het andere uitbesteden. Dan sta je in je kracht en groei je naar meer succes! Slim ondernemen is gericht uitbesteden.

Mijn bedrijf ?? ???? ???????? groeit en ik krijg steeds meer werk. Mooie opdrachten waar ik van geniet en het is zo gaaf om de positieve verandering te zien bij mijn klanten. Een paar weken geleden kwam bij mij het punt: ik heb meer werk dan ik kan doen. Het is teveel werk en wat ga ik doen. Dat was echt niet makkelijk en mijn gedachten draaide overuren. Mijn to do lijst werd steeds langer en ik werd onrustig. Er moest iets veranderen.

Maar ik heb de juiste beslissing genomen en denk nu dit had ik eerder moeten doen. Ik heb nu 2 fantastische VA’s in mijn team en we hebben allemaal onze eigen expertise. De meiden van het bouwteam van ?? ???? ???????? zijn er klaar voor om nog meer ondernemers te helpen naar meer succes.

Beste ondernemers, ik weet nu hoe het voelt om taken voor jouw bedrijf en alles wat van jou is door een ander te laten doen. Ik begrijp jullie veel meer, het is wennen en loslaten. Maar het geeft je overzicht, rust en ruimte om te groeien. Ik spreek nu uit eigen ervaring…

Meer info download het E-book “Why a VA”?