Ik stop met ondernemen.
Ik ben er helemaal klaar mee.
Het gaat gewoon niet meer.

Ik ben ondernemer geworden omdat ik iets goed kan en hier positieve energie van krijg. Vol enthousiasme ben ik begonnen en wat was het eerst leuk. Mooie en gave opdrachten kreeg ik met prachtige resultaten.

Maar er komt zoveel kijken bij het ondernemen en ik moet zoveel andere taken doen. Dingen die ik moeilijk vind of die ik niet leuk vind om te doen. Ik heb hierdoor steeds minder tijd om te doen wat ik wel goed kan en waar ik positieve energie van krijg.

De balans is weg en ik stop met ondernemen. Mijn energie is op en ik ben het overzicht kwijt. Ik heb nog wel mooie ideeën in mijn hoofd zitten, maar ik weet niet hoe ik deze op papier moet krijgen en dan ook nog moet gaan uitvoeren.

Dit kan het verhaal zijn van een ondernemer die vast is gelopen en stopt met zijn mooie bedrijf.

Zo jammer, want dit is helemaal niet nodig.

Hoe zou het voelen als je er niet meer alleen voor staat?

Hoe zou het zijn om een partner hebben met wie je kan overleggen?

Hoe zou het gaan als je niet meer alles zelf hoeft te doen maar taken kan uitbesteden?

Wat ga je doen met de tijd die vrijkomt?

De dingen doen waar je goed in bent en waar je positieve energie van krijgt!!!

Wat is het gevolg?

ღ Meer succes met je bedrijf!
Je straalt van de positieve energie!
Meer tijd voor leuke dingen!

Hoe voelt dat als je hieraan denkt?

Laten we via Skype of Zoom een virtuele kop koffie/thee drinken. Ik geef je graag een halfuur van mijn tijd om zo de eerste stappen te zetten.

Of download de praktische tips en start gelijk met het terugvinden van je positieve energie.

stoppen met ondernemen
hulp op afstand