Mijn naam is Esther Krook-Elbertsen en ik woon in het midden van het land met mijn man en 2 kinderen van 14 en 10 jaar oud. Na jaren in loondienst te hebben gewerkt en veel ervaring te hebben opgedaan op het gebied van Office Management, administratie en HR is mijn wens in 2017 uitgekomen:

Mijn eigen bedrijf  VA Goed Geregeld

Met een rugzak aan ervaring en persoonlijke ontwikkeling gecombineerd met mijn talenten organiseren en plannen help ik nu gedreven en groeiende ZZP’ers en mirco MKB’ers bij de dagelijks terugkerende werkzaamheden en processen.

Goed Geregeld staat voor mijn kwaliteiten. Al jaren word ik gevraagd voor van alles en nog wat om te regelen en te organiseren. “Vraag het maar aan Esther, zij regelt het wel”.

VA staat voor Virtueel Assistent en een bedrijf op orde hebben betekent niet dat je continue iemand op kantoor hoeft te hebben. Een Virtueel Assistent is een professional op afstand voor jouw backoffice. Het afgelopen jaar heb ik de opleiding gedaan tot Online Business Expert en ben ik de Business Manager om ondernemers te ondersteunen en te laten groeien.

Mijn slogan is:

Ondernemen doe je samen en samen bereik je meer!

Mijn passie is het om mijn talenten en kwaliteiten in te kunnen zetten om ondernemers de flinke stappen te laten maken die ze willen.
Met hun eigen talenten en kwaliteiten verder groeien en zich niet druk hoeven te maken over terugkerende werkzaamheden en processen.

Merkwaarden VA Goed Geregeld: Duidelijkheid Samenwerking Bekwaamheid Flexibiliteit Openheid

Online Business Expert

Een Online Business Expert is een online ondernemer, een groei expert die kansen en mogelijkheden ziet bij ondernemers. Kansen die ondernemers zelf niet zien door de waan van de dag of niet durven pakken.