Het gezicht achter VA Goed Geregeld is Esther Krook. Een ambiteuze dame die in het midden van het land woont met man en 2 kinderen van 15 en 10 jaar oud. Na jaren in loondienst te hebben gewerkt en veel ervaring te hebben opgedaan op het gebied van Office Management, administratie en HR is mijn wens in 2017 uitgekomen:

Mijn eigen bedrijf  VA Goed Geregeld

Mijn passie is het om mijn talenten en kwaliteiten in te zetten om ondernemers de flinke groeistappen te laten zetten die ze willen.
Met hun eigen talenten en kwaliteiten verder groeien en zich niet druk hoeven te maken over terugkerende werkzaamheden en processen.

Goed Geregeld staat voor mijn kwaliteiten. Al jaren word ik gevraagd voor van alles en nog wat om te regelen en te organiseren. “Vraag het maar aan Esther, zij regelt het wel”.

VA staat voor Virtueel Assistent en een bedrijf op orde hebben betekent niet dat je continue iemand op kantoor hoeft te hebben. Een Virtueel Assistent is een professional op afstand voor jouw backoffice. Het team van VA Goed Geregeld staat ook voor jou klaar.

Als Online Business Expert ben ik het eerste aanspreekpunt voor de ondernemers, zorg voor overzicht, bewaak deadlines en ben een sparringpartner op niveau.

Vanaf maart 2020 is Social Goed Geregeld gelanceerd en met dit traject maak ik vrouwelijke trainers en coaches onweerstaanbaar op Social Media.

Mijn slogan is:

Ondernemen doe je samen en samen bereik je meer!

Merkwaarden VA Goed Geregeld: Duidelijkheid Samenwerking Bekwaamheid Flexibiliteit Openheid

Online Business Expert

Een Online Business Expert is een online ondernemer, een groei expert die kansen en mogelijkheden ziet bij ondernemers. Kansen die ondernemers zelf niet zien door de waan van de dag of niet durven pakken.